Cистеми відеоспостереження - 1

Cистеми відеоспостереження

Cистеми відеоспостереження

Відеоспостереження - основна складова і запорука безпеки Вашого майна і бізнесу. Головне призначення відеоспостереження - це постійний контроль і спостереження за підконтрольною територією. Системи відеоспостереження можна зустріти практично на кожному кроці, що, в свою чергу, полегшує наше життя. Не кожен злочинець полізе на підконтрольну відео спостереженню територію. Встановивши відеоспостереження Ви збільшите ефективність захисту, чим значно знизите час на запобігання екстремальній ситуації. На сьогоднішній день неможливо уявити будь-яку територію, що охороняється без відеоспостереження. Наша компанія "Сучасні Системи Безпеки Бізнесу" протягом багатьох років активно впроваджує новітні технології в системи безпеки і займає лідируючі позиції в проектуванні та встановленні систем відеоспостереження. Уже понад чотири роки ми встановлюємо відеоспостереження в Києві та Київській області, ми проаналізували і вивчили всі нюанси, які можуть виникнути при встановленні камер відеоспостереження. Правильне проектування, підбір та розподіл камер відеоспостереження по периметру дозволяє повністю контролювати місцевість або безпеку Вашого бізнесу.

Замовити встановлення відеоспостереження

Як купити камеру для відеоспостереження

У нашому спеціалізованому магазині Ви зможете ознайомитися з цінами на різні види відеокамер. Самостійно підібрати і купити камери відеоспостереження. За будь-якої відеокамери і комплектуючих до неї Ви зможете отримати професійну консультацію від наших спеціалістів. Перейти до магазину... Також в нашому магазині Ви зможете купити готові комплекти відеоспостереження. Комплекти відеоспостереження були розроблені нашими провідними фахівцями виходячи з багаторічної практики монтажу систем відеоспостереження. Ми виявили які системи відеоспостереження найкраще підходять для різних видів охоронюваних територій і бізнесу. Ознайомитися більш детально про готових комплектах систем відеоспостереження Ви зможете в розділі "Готові рішення для відеоспостереження"

Монтаж систем відеоспостереження

Компанія "ССББ" спроектує систему відеоспостереження будь-якої складності під Ваші вимоги. Ми несемо повну відповідальність за працездатність наданого або змонтованого обладнання. Виробляє наладку і обслуговування встановленого обладнання. Надає гарантію на всі свої послуги. Замовити проектування і монтаж відеоспостереження можна за телефонами вказаними нижче або в шапці сайту.

(044) 333-88-99          (096) 875-77-51          (099) 448-83-83

Також Ви можете замовити зворотний дзвінок або заповнити форму для зворотнього зв'язку.

Де ми встановлюємо системи відеоспостереження

Наші фахівці вчасно і в строк встановлять системи відеоспостереження на об'єктах будь-якої складності і на об'єктах будь-якої площі. Ми надаємо послуги з монтажу відеоспостереження на таких об'єктах:

  • Монтаж систем відеоспостереження на дачі;
  • Монтаж систем відеоспостереження в квартирі;
  • Монтаж систем відеоспостереження в офісі;
  • Монтаж систем відеоспостереження в магазині;
  • Монтаж систем відеоспостереження на парковці
  • Встановлення системи відеоспостереження в гаражних кооперативах;
  • Встановлення системи відеоспостереження в торгових центрах.

Також ми здійснюємо встановлення і наладку бездротових систем відеоспостереження та ip відеокамер, систем відеоспостереження через інтернет і на мобільному пристрої.Більш детальну інформацію про відеоспостереження Ви зможете прочитати на сторінках нашого блогу. Компанія ССББ завжди готова стати на варту Вашого бізнесу.

 

Телефонуйте нам за вказаним номером телефону і ми відповімо на всі Ваші запитання:

(044) 333-88-99 (096) 875-77-51 (099) 448-83-83

Які види відеоспостереження існують

Камери відеоспостереження:

Камера відеоспостереження являє собою пристрій, який перетворює візуальну інформацію в електричний сигнал, з можливістю передачі останнього по різних каналах зв'язку на відстань. Складовою частиною камер відеоспостереження (як аналогових так і цифрових) є ПЗС-матриця, яка власне і робить перетворення візуальної картинки, сфокусованої на ній за допомогою об'єктива, в електричний сигнал. В аналогових відеокамерах цей сигнал після декількох несуттєвий перетворень передається в канал передачі, а ось в цифрових камерах відеоспостереження в корпусі камер знаходиться ще і аналогово-цифровий перетворювач, який перетворює аналоговий сигнал в цифровий, і за допомогою певного протоколу «відправляє» такий сигнал в канал . Відповідно, суттєвою різницею між аналоговими і цифровими камерами відеоспостереження, вірніше основними перевагами є: у аналогових - простота (надійність), у цифрових - стійкість.

Відеодомофони

Домофони- пристрої, які відносяться до систем контролю доступу, що дозволяють приділено контролювати точку проходу, і, при необхідності, керувати нею. Домофон прийшов на зміну аудіодомофона, в принципі у них одна відмінність - наявність вбудованої відеокамери в панелі виклику і монітора у внутрішньому блоці.

Відповідно відеодомофон складається з:
  • панелі з вбудованою відеокамерою, ІК-підсвічуванням, переговорним пристроєм (мікрофон - динамік) і блоком управління замком, все це в захищеному (антивандальному) корпусі;
  • лінія передачі (дротова або бездротова);
  • сам відеореєстратор з вбудованим монітором, кнопкою управління замком і тим же переговорним пристроєм.

Також внутрішній блок може комплектуватися блоком пам'яті на певну кількість знімків з камери, які фіксуються в пам'яті при натисканні вхідної людини на кнопку виклику панелі. Ця функція дозволяє Вам фіксувати всіх, хто приходить за певний період, із зазначенням часу і фото. На сьогоднішній день практично всі відеодомофони комплектуються кольоровою відеокамерою і LCD-дисплеєм, сенсорним.

Відеоспостереження через інтернет

Відеоспостереження через інтернет- це найбільш затребувана система, це можливість стежити за порядком на території, що охороняється території з будь-якої точки світу. З появою на ринку цифрових відеореєстраторів ця послуга стала більш доступною, так як тепер до мережі можна підключити будь-яку камеру. Якщо у Вас вже встановлена система відеоспостереження але вона не підключена до мережі то вам необхідно змінити ваш реєстратор на цифровий та запросити наших фахівців для налагодження даної системи. Так як практично всі сучасні відеореєстратори дозволяють організувати відеоспостереження через інтернет, основними умовами для цього є:

  • наявність стабільного інтернету на об'єкті з обов'язковим статичним ( «білим») IP-адресою; наявність у Вас пристрої підключеного до інтернету і підтримує установку програмного забезпечення, необхідного для здійснення самого перегляду.
  • грамотний інсталятор, який налаштує Вам систему відеоспостереження через інтернет і проконсультує при необхідності по ходу використання системи.
Істотним відмінностями систем відеоспостереження через інтернет є:
  • функціонал роботи по мережі (перегляд архіву, скачування архіву, настройка і т.д.), багато дозволяють дивитися тільки реальний час;
  • узгодження з різними мобільними пристроями, тобто з різними операційними системами (Android, MacOS, iOS, Windows, BlackBerry OS і ін.).

 



Монтаж відеоспостереження зі знижкою до 23% *

* за умови заключення договору на технічне обслуговування

Індивідуальний підбір систем з вигідним рішенням під Ваш об'єкт

Віддалена допомога при самостійному монтажі або налаштуванню





Цiкавi записи Останні новини

Калькулятор

Розрахуємо за 1 хвилину вартість відеоспостереження

Параметри

Площа об'єкта:

Кількість камер:

Вид об'єкту:

Офіc / магазин
Виробництво / склад
Будинок
Бізнес центр

Контактні дані: