Сучасні системи безпеки - 1

Сучасні системи безпеки

Сучасні системи безпеки

Основними напрямками нашої діяльності є:

1. Пошук закладних пристроїв (захист від прослушки, прихованих камер і т.д.).

2. Проектування, монтаж і обслуговування систем безпеки бізнесу:

• відеоспостереження;
• контроль доступу;
• облік робочого часу;
• охоронна і пожежна сигналізація.
• вимір тепловтрат приміщень і рекомендації по теплоізоляції;
• вимір радіоактивного фону в приміщеннях і на територіях.

Компанія «SSBB» активно впроваджує передові технології в сфери безпеки бізнесу і технічного захисту інформації. Наша компанія має всі необхідні ліцензії для роботи в даних сферах. Читати далі

клієнти

Роки роботи

замовлення

Інтернет-магазин відеоспостереження, охоронних і пожежних систем.

Продаж і установка систем відеоспостереження

На ринку охоронних послуг система відеоспостереження займає одне з перших місць по забезпеченню цілісної безпеки Ваших будинків, квартир, офісів, торгових центрів, парковок і так далі. Головним елементом даної системи є камера відеоспостереження, за допомогою якої можливо з максимальною деталізацією розглянути всі найдрібніші елементи як удень, так і вночі (завдяки потужній інфрачервоної підсвічуванні). Камера спостереження може виступати як відлякує компонентом від несанкціонованого проникнення, так і помічником для служби охани на підприємстві (адже за допомогою відеоспостереження одна людина може одночасно переглядати весь периметр, кілька поверхів і т.д.). Такий професійною системою є IP відеоспостереження. Воно має високу роздільну здатність картинки, легкої інтеграцією в комп'ютерній системі, а також ідеально підходить як для локального, так і віддаленого відеоспостереження. Що стосується установки системи відеоспостереження будинок, то ідеальним рішенням стануть вуличні вологозахищені камери відеоспостереження, які в комплексі з GSM сигналізацією створять якісну автономну захист Вашого майна. Залежно від вимог клієнта, відеоспостереження ціна може варіюватися. Наші фахівці допоможуть Вам підібрати якісну систему відеоспостереження, яка буде відрукувати співвідношенню ціна-якість. Відеоспостереження установка може проводитися як за допомогою фахівців компанії «ССББ», так і самостійно. Для цього достатнього перейти в наш інтернет-магазин, вибрати «Відеоспостереження купити», а потім «Відеоспостереження комплект» або «Відеоспостереження камера купити» і через 1-2 дня обраний комплект або камера спостереження вже будуть у Вас, готові для самостійної установки.

Продаж і установка систем контролю доступу

Якщо Ви хочете контролювати доступ персоналу до окремих приміщень, отримувати дані про робочий час співробітників (час робочий облік), рекомендуємо встановити комплексну систему контролю доступу з урахуванням робочого часу. Дана система може включати в себе: шлагбаум, ворота автоматика,турнікет, автоматичні двері, автоматичні ворота, електромеханічний замок, електромагнітний замок і т.д.).

Пошук закладних пристроїв

Прослуховування - це негласний знімання інформації, який здійснюється за допомогою таких пристроїв як: Gps трекер, шпигунська камера, жучки, приховані камери і т.д. Прослушка телефону проводиться за допомогою спеціальних програм (наприклад, ОпенGSM, Reptilicus і т.п.). Також прослушка телефону може відбуватися за допомогою спеціальних пристроїв вмонтованих в мобільний телефон ( «жучки»). Прослушка телефону за номером може використовуватися виключно спецслужбами, так як перехоплення Gsm дзвінків технічно складне завдання: по-перше, потрібно перебувати в безпосередній близькості до об'єкту прослушки (до 500 м за містом, і до 100 м в межіміста); по-друге, потрібно обладнання вартістю сотні тисяч доларів. Компанія «Сучасні системи безпеки бізнесу» надає наступні послуги: перевірка телефону на прослушку, перевірка приміщення на прослушку, перевірка автомобіля. Ми не продаємо жучки, приховані камери, Gps трекер, шпигунське обладнання, так як це заборонено законодавством України (ст. 31 Конституції України, ст. 163, 182, 359 КК України). Несемо повну відповідальність за працездатність встановленої системи безпеки, проводимо своєчасне технічне обслуговування і поточний ремонт (за потребою). Технічну підтримку по телефону надаємо цілодобово. Ми працюємо для Вас!



Цiкавi записи Останні новини