Встановлення відеоспостереження будинку - 1

Встановлення відеоспостереження будинку

Встановлення відеоспостереження будинку

  Наявність приватного будинку забезпечує його власникові більше свободи, комфорту і можливостей, але в теж час створює додаткові труднощі, пов'язані із забезпеченням його безпеки.  Встановлення сигналізації не завжди справляється з поставленими завданнями, тому відеоспостереження в приватному будинку стає все більш актуальним. Завдяки цьому обладнанню власник нерухомості отримує додаткову впевненість у цілості власності під час своєї відсутності. Встановлення відеоспостереження будинку проводиться з метою цілодобового контролю в режимі реального часу. І дозволяє проводити оперативний контроль за подіями, що відбуваються на об'єкті. Встановлення відеоспостереження будинку, застосовується як усередині приміщень, так і на території, прилеглій до об'єкта, і дозволяє оперативно відреагувати на виникнення непередбачених ситуацій, а також передати зображення на центральний пункт охорони, або службі безпеки. Існує кілька видів схем реалізації відеоспостереження, таких як відеореєстратор, центральний пульт охорони, онлайн перегляду через Інтернет, відеодомофон та інше. Функціональність відеореєстраторів, використовуваних в сучасних системах відеоспостереження, відрізняється широкими можливостями. Їм доступно:

  • архівування інформації;
  • створення записів на жорсткому диску або віддаленому носії;
  • передача даних онлайн при підключенні до Інтернету.

Для безпосереднього ведення відеоспостереження використовуються різні моделі аналогових і цифрових камер. Принцип роботи пристроїв відрізняється черговістю виконання операцій. Цифрові камери здійснюють обробку сигналу і його подальшу відправку на комп'ютер. Аналогові моделі фіксують дані і передають їх на спеціальні портативні пристрої або ПК. Якщо потрібно забезпечити відеоспостереження в приватному будинку великої площі або з великою територією, виникає необхідність створення локальної мережі, що об'єднує кілька відеореєстраторів і велике число камер відеоспостереження. Встановити систему відеоспостереження в будинку коштує в таких випадках:

  1. Ви дорожите своїм майном і безпекою близьких;
  2. Ви найняли домробітницю, няню або гувернантку і бажаєте проконтролювати, як вони виконують свою роботу;
  3. Вам необхідно доглянути за літніми родичами;
  4. У Вашому під'їзді з'являються незнайомі підозрілі люди.

Фахівці компанії «Сучасні системи безпеки бізнесу» допоможуть Вам грамотно скласти проект системи відеоспостереження, враховуючи всі Ваші побажання і рекомендації інженера, проведуть монтаж системи відеоспостереження, налаштування, перевірку і здачу системи в експлуатацію. Дзвоніть нам за вказаним номером телефону і ми відповімо на всі Ваші запитання:

(044) 333-88-99

(096) 875-77-51

(099) 448-83-83



Монтаж відеоспостереження зі знижкою до 23% *

* за умови заключення договору на технічне обслуговування

Індивідуальний підбір систем з вигідним рішенням під Ваш об'єкт

Віддалена допомога при самостійному монтажі або налаштуванню





Цiкавi записи Останні новини

Калькулятор

Розрахуємо за 1 хвилину вартість відеоспостереження

Параметри

Площа об'єкта:

Кількість камер:

Вид об'єкту:

Офіc / магазин
Виробництво / склад
Будинок
Бізнес центр

Контактні дані: