Який домофон краще обрати? - 1

Який домофон краще обрати?

Який домофон краще обрати?

Останнім часом кожен намагається убезпечити своє майно і життя всіма доступними засобами. Тому такий пристрій як домофон міцно увійшло в наше життя. І хоча домофон не може служити самостійною системою захисту від проникнення, але служить відмінним контролером доступу в приміщення.

Якщо Ви задумалися над питанням, який домофон вибрати в квартиру, то слід знати його класифікацію: багатоабонентські і малообонентскіе. Перший тип відноситься до під'їзних системам, і встановлюються в основному в багатоквартирних будинках. Другий тип, це індивідуальна система, яка встановлюється у квартирі або офісі без виходу на загальний домофон. Будь-який вид домофонів має однотипну конструкцію: панель виклику (блок виклику) і абонентський пристрій (трубка, монітор або їх поєднання). Кожен вид ділиться на два підвиди: аудиодомофон або відеодомофон.

Відеодомофони з кожним днем стають все більш популярними, вони служать чудовим захистом, яка допомагає забезпечувати безпеку Вашого здоров'я, здоров'я Ваших близьких, життя і майна. Вони все частіше встановлюються в офісних приміщеннях, в котеджах, будинках і так далі. Вони є більш функціональними, ніж більш звичні нам аудіодомофони. Але при їх придбанні досить часто виникає питання, як встановити відеодомофон?

Встановити відеодомофон можна при бажанні власними силами, перед цим необхідно ознайомитися з тим, як це правильно зробити і що для цього необхідно.

Розглянемо деякі часто зустрічаються види видеодомофонов. Розділити їх можна на три категорії:

• моделі з чорно-білим або кольоровим зображенням; • можна підбирати моделі з вбудованими функціями для запису відео або без них; • камери можуть бути відкритого або закритого типу. Якими ж характеристиками має володіти вбрання для установки обладнання. Найголовніше - це надійність, довговічність, також при виборі комплектів обладнання часто звертають увагу на її вартість. Не завжди чим дорожче обладнання, тим воно якісніше. Вибирайте готові комплекти, дивлячись в першу чергу не на вартість, а на характеристики обладнання, які Ви завжди можете переглянути.

Процес встановлення відеодомофонів є досить складним, його раціонально було б довірити професіоналам своєї справи, які роблять всі роботи якісно і часто надають гарантійні зобов'язання. Ви завжди можете до них звернутися у разі виникнення проблем або різного роду несправностей. Вони завжди допоможуть Вам. Сам процес встановлення відеодомофона включає в себе три етапи - це прокладка кабелів, встановлення домофона і установка власне відеодомофона. Якщо точно знати, як правильно здійснити дані роботи, то можна власноруч здійснити якісний монтаж.

У свою чергу аудиодомофон, крім прийнятної ціни і стабільної роботи, не дає власникові можливість бачити візитера. Він може розпізнати гостя тільки по голосу останнього. Хоча такі пристрої і стають не актуальними, але в будинках, де немає гарного освітлення біля під'їздів вони більш привабливим.

Сучасні моделі під'їзних домофонів наділені додатковою опцією - підсвічуванням в темряві. Ця функція відтісняє аудіопристр на другий план.

Вибираючи відеодомофон, потрібно не тільки визначитися з розміром монітора, а й кількістю підключених до нього камер і блоків виклику. Адже пристрій може містити таку додаткову функцію, як переговори з сусідами, конс'єржкою.

Домофон в заміський будинок

Какой домофон выбрать 1Замислюючись, який вибрати домофон в заміський будинок, варто спочатку озирнутися. Якщо Ви живете в приватному секторі, в'їзд, на територію якого стороннім не можливий, можна обмежитися аудіосистемою. Якщо ж Ваша садиба розташована біля дороги, то вибір краще зупинити на відеопристроях. Розмістивши, камери відеоспостереження по периметру ділянки, Ви зможете помітити непрошених гостей, і вчасно зреагувати або відкрити хвіртку не виходячи з дому.

До речі, останнім часом в модельному ряду домофонів з'явився новачок - GSM домофон. Це пристрій виконує всі функції стандартного домофона, а також може передати виклик з панелі виклику домофона на мобільний телефон власника квартири або будинку в не залежності від його місця розташування. У пам'ять пристрою вноситься номер телефону господаря, і всі дзвінки по домофону будуть направлятися на телефон. Ця функція дуже актуальна для сімей з дітьми. Дитина може втратити або забути де-небудь ключ. Зателефонувавши Вам, він отримує доступ додому.

Домофон в офіс

Якщо перед Вами стоїть вибір, який домофон вибрати в офіс? Відповідь проста і очевидна - відеодомофон. Дана система відеоспостереження дозволить не тільки ідентифікувати візитера, але і прийняти рішення, чи варто його впускати на підприємство. Пристрій повинен вирішувати більш складні завдання на відміну від квартирних конструкцій, тому має можливість підключення до 7 камерам спостереження і викличних панелей.

Дана якість дозволить контролювати що відбувається у будь-якого входу в офіс, не залишаючи приміщення. Пристрій може бути інтегроване в єдину систему безпеки (тривожна кнопка) або залишатися незалежною системою контролю допуску. Деякі моделі мають додаткові функції такі, як - гучний зв'язок, бездротова телефонна трубка. Дані опції дуже затребувані в божевільному робочому ритмі офісу.

Фахівці компанії «Сучасні системи безпеки» є справжніми професіоналами і мають величезний досвід, роблять установку систем відеоспостереження будь-якої складності, а також за бажанням замовника встановлюють всілякі функції. Дзвоніть нам за вказаним номером телефону і ми відповімо на всі Ваші запитання:

(044) 333-88-99

(096) 875-77-51

(099) 448-83-83



Цiкавi записи Останні новини